Specialiteiten assortiment

Specialiteiten in vele variaties

Het specialiteiten assortiment van Bakkerij Smithuis bestaat uit verschillende soorten specialiteiten. Hieronder staan de meest populaire specialiteiten.

Suikerbrood

Ooit ontstaan in Friesland, met inmiddels afzet in binnen en buitenland. Met respect voor de traditie verwerken wij parelsuiker
in heerlijk mals deeg. Het vleugje kaneel is exact gedoseerd. Ook verkrijgbaar in uw eigen verpakking.

Meer informatie »

Vruchtenbrood

Het lekkerste vruchtenbrood in vele varianten. Met passie voor lekker, gebakken volgens Twentse recepturen. Verkrijgbaar in de traditionele wegge of in de door u gewenste broodvorm. Vertel ons uw wensen en wij bakken het.

Meer informatie »

Muesli notenbrood

Het beste van granen, zaden en noten. Ons muesli brood wordt door het unieke bakprogramma langzaam gaar en blijft dagenlang lekker mals wilt u het brood in een lekker luchtige boeren vorm of juist iets steviger in een batard of bol vorm? Wij bakken het voor u.

Meer informatie »

Mini knip

Gezellige tafelgenoten, vertel ons u gebruiksmoment en wij bakken het bijbehorende mini knipbrood nieuw is het reeds voorgebakken mini knipbrood in ovenbestendig bakvormpje. In 8 minuten een gebruiksklaar verwenproduct. Wij informeren u graag.

Meer informatie »

Breekbrood

Een paasei-, kerstboom-, margriet- of molensteenvorm, wij zijn specialist in het maken van breekbrood. Wereldse recepten en even zovele deoratie en verpakkingsmogelijkheden. Bel ons voor de mogelijkheden.

Meer informatie »

Adviesgesprek aanvragen?

Wilt u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek nadere informatie over onze producten en of diensten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Naam*

Bedrijfsnaam*

E-mail*

Telefoon

Onderwerp/vraag

Daarom Smithuis

  • 100% vers
  • Broodspecialiteiten in vele verpakkingsvormen
  • Voor retail, foodservice en grootverbruik
  • Volledig gecertificeerd
  • Snelle levering binnen Europa
  • Afspraak = Afspraak