Assortiment

Brood in vele variaties.

Door dicht bij de markt te staan leren wij beter te begrijpen wat de consument gedurende de dag aan brood wenst. Naast basis brood is er toenemende vraag naar specialiteiten voor toenemende gebruiksmomenten Onze eigen innovatieteam omarmt deze uitdaging en weet keer op keer te verrassen. Neem contact op met Bakkerij Smithuis en pluk ook de vruchten van onze creativiteit en drive.

Grootbrood

Het basisvoedingsmiddel bij uitstek. Grootbrood kent talloze variaties voor diverse gebruiksmomenten. Verbaas u over de vele keuze mogelijkheden van warme bakkers brood tot diepvries basisbrood voor lage prijzen.

Bekijk grootbrood assortiment »

Kleinbrood

Kwaliteit vormt de basis van ons uitgebreide assortiment. Inmiddels zijn wij de grootste producent van rozijnen- en chocoladebollen in Europa. Dagvers, thuisafbak in ZAV of Bake Off in diepvries- grootverpakking?  Waar kunnen we u mee helpen?

Bekijk kleinbrood assortiment »

Specialiteiten

Brood in nieuwe en traditionele vormen voor toenemende gebruiksmomenten. Onze bakkers weten keer op keer te verrassen. Onderscheidende producten in de beste prijskwaliteit verhouding? Informeer vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen.

Bekijk specialiteiten assortiment »