Onze klanten

Onze klanten zijn voor ons niet zomaar klanten. Wij zien onze klanten in binnen en buitenland als partners waarmee  wij een lange termijn relatie onderhouden. Dit gaat voor ons verder dan het leveren van topkwaliteit broodproducten.

Meedenken in concepten, ontwikkelen van de juiste verpakking, leveren op het afgesproken tijdstip, voor ons is het gebruikelijk dat we net even iets meer doen dan van ons wordt verwacht.

Bakkerij Smithuis bakt voor RETAIL in binnen en buitenland.

In RETAIL zijn een korte time-to-market en hoge leverbetrouwbaarheid onmisbaar. Op Bakkerij Smithuis kunt u vertrouwen. Volledig gecertificeerd bewegen wij mee met uw markt. Trends als minder zout, meer vezels, biologische producten of de lekkerste roomboter chocoladebollen Wij spelen in op de actualiteit en creëren meerwaarde in producten voor u en uw consumenten. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid tot geautomatiseerd bestellen en zijn wij aangesloten op de gangbare databases. Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden

Bakkerij Smithuis voelt zich thuis in FOODSERVICE.

Dagelijks bakken wij grote hoeveelheden specialiteiten met als bestemming groothandels voor horeca, instellingen en andere grootverbruikers. Zij waarderen de beste prijs/kwaliteit aspecten en flexibiliteit van ons team. Wij krijgen complimenten over de wijze waarop wij merken vorm geven en versterken.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Maak een afspraak met Tonnie Slaghekke van Smithuis Sales

Bakkerij Smithuis, partner voor distributie van ONLINE BROOD VERKOPEN

De consument is er klaar voor, wij ook. Op het gebied van kwaliteit kunnen wij ons meten met de beste bakkers van Nederland. Dat blijft natuurlijk niet onopgemerkt, iedereen wil immers goed en snel voor weinig. Vertel ons uw logistieke uitdaging. Als iemand het kan, zijn wij het.

Onze klanten
Brood assortiment
Order online

Meer informatie?

Wilt u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek nadere informatie over onze producten en of diensten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.