Over Smithuis

Bakkerij Smithuis bakt dagelijks een groot aantal broodspecialiteiten. Iedere fase in ons productieproces is identiek aan het proces bij de ambachtelijke warme bakker. Smithuis levert constante topkwaliteit!

We houden het graag simpel. Wij komen in samenspraak met u tot unieke, tailormade concepten. Dat is onze kracht. Uitgekiende assortimenten, brood in alle variaties, voor alle gebruiksmomenten. 
Wij volgen, maken en bakken de trends. Vers is voorwaarde. Geen concessies aan de kwaliteit van grondstoffen en bakmethoden. Doelstelling is een zo kort mogelijke tijd tussen het bakken en uitleveren van onze producten.

Constante topkwaliteit leveren betekent kwaliteitszorg tot in de kleinste details.

  • 100% vers
  • Broodspecialiteiten in vele verpakkingsvormen
  • Voor retail, foodservice en grootverbruik
  • Volledig gecertificeerd
  • Snelle levering binnen Europa
  • Afspraak = Afspraak

Bakkerij Smithuis sinds 1889

Bakkerij Smithuis staat voor kwaliteit. Sinds 1889 doen wij er alles aan om de beste kwaliteit te leveren voor de beste prijs.

Begonnen in 1889  als bakkerij in het centrum van Oldenzaal, is Bakkerij Smithuis uitgegroeid tot specialist in het bakken van broodproducten voor klanten uit  retail, foodservice en grootverbruik

De gunstige ligging aan de grens in Oldenzaal maakt ons toegankelijk voor klanten uit heel Europa. Voor hen ontwikkelen en produceren we de meest heerlijke broodspecialiteiten.  Dagvers, zuurstof-arm verpakt of diepvries, alle verpakkingsvormen zijn mogelijk. Wij komen graag in samenspraak met u tot unieke, tailormade concepten. Wij volgen, maken en bakken de trends. Dat is onze kracht. 

Vrachtwagen

Meer informatie?

Wilt u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek nadere informatie over onze producten en of diensten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.