Over Smithuis

Bakkerij Smithuis bakt dagelijks een groot aantal broodspecialiteiten. Iedere fase in ons productieproces is identiek aan het proces bij de ambachtelijke warme bakker. Smithuis levert constante topkwaliteit!

We houden het graag simpel. Wij komen in samenspraak met u tot unieke, tailormade concepten. Dat is onze kracht. Uitgekiende assortimenten, brood in alle variaties, voor alle gebruiksmomenten. 
Wij volgen, maken en bakken de trends. Vers is voorwaarde. Geen concessies aan de kwaliteit van grondstoffen en bakmethoden. Doelstelling is een zo kort mogelijke tijd tussen het bakken en uitleveren van onze producten.

Constante topkwaliteit leveren betekent kwaliteitszorg tot in de kleinste details.

  • 100% vers
  • Broodspecialiteiten in vele verpakkingsvormen
  • Voor retail, foodservice en grootverbruik
  • Volledig gecertificeerd
  • Snelle levering binnen Europa
  • Afspraak = Afspraak

Visie

Wij hebben een passie voor brood! Brood is voedzaam, veelzijdig en sterk verankerd in vele eetculturen. Er is eindeloze variatie mogelijk met slechts enkele natuurlijke ingrediënten. Bij bakkerij Smithuis vinden wij daarom dat brood erbij hoort. Iedereen moet kunnen genieten van goed en betaalbaar brood; overal en op elk moment van de dag.

Missie

In onze moderne bakkerij combineren wij ambachtelijk vakmanschap met technologische vooruitgang. Onze organisatie is  flexibel ingericht zodat wij altijd kunnen voldoen aan de laatste wensen van klant en consument.

Samen met onze ketenpartners werken wij eraan om onze klanten elke dag weer positief te verrassen. Wij zijn een betrouwbare partner doordat wij onze afspraken nakomen en transparant zijn over onze werkwijze en  productsamenstelling. Wij gaan voor sterke, langdurige relaties met klanten, leveranciers en medewerkers. Hierbij is gedeelde waarde creatie het uitgangspunt.

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van het bedrijf. Daarom is er ruim aandacht voor het behoud van hun vitaliteit en zorgen wij voor een platte organisatie waarin er ruimte is voor ontwikkeling en zelfinitiatief. Zo behouden onze mensen hun passie voor de bakkerij en dat proef je!

Alles wat wij doen begint met 4 natuurlijke ingrediënten: graan, water, zout en gist en 3 processtappen: kneden,  rijzen en  bakken. Met deze uitgangspunten bakken wij elke dag weer met veel plezier een brede variëteit lekkere en betaalbare broodproducten. Van dagvers tot lang houdbaar, van “fully baked” tot “Bake off”, van gevuld tot ongevuld, van  ambient tot bevroren, van lekker tot gezond.

Ons Brood is voedzaam en veelzijdig.

Bakkerij Smithuis sinds 1889

Bakkerij Smithuis staat voor kwaliteit. Sinds 1889 doen wij er alles aan om de beste kwaliteit te leveren voor de beste prijs.

Begonnen in 1889  als bakkerij in het centrum van Oldenzaal, is Bakkerij Smithuis uitgegroeid tot specialist in het bakken van broodproducten voor klanten uit  retail, foodservice en grootverbruik

De gunstige ligging aan de grens in Oldenzaal maakt ons toegankelijk voor klanten uit heel Europa. Voor hen ontwikkelen en produceren we de meest heerlijke broodspecialiteiten.  Dagvers, zuurstof-arm verpakt of diepvries, alle verpakkingsvormen zijn mogelijk. Wij komen graag in samenspraak met u tot unieke, tailormade concepten. Wij volgen, maken en bakken de trends. Dat is onze kracht. 

Vrachtwagen

Meer informatie?

Wilt u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek nadere informatie over onze producten en of diensten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.