Grootbrood assortiment

Grootbrood in vele variaties.

Het grootbrood assortiment van Bakkerij Smithuis bestaat uit verschillende soorten brood. Hieronder staan de meest populaire grootbroden.

Busbrood

Brood in de oorspronkelijke vorm(bakblik) gebakken. Bakkerij Smithuis heeft een ruim assortiment in vele verpakkingsvarianten. Een populair Smithuis busbrood is de casino die zijn vierkante vorm krijgt door voor het bakken een deksel op het bakblik te leggen.

Meer informatie »

Boerenbrood

Heerlijke brede plakken brood, onder een krokante korst. Veel van onze specialiteiten als spelt- of meergranenbrood worden in deze vorm aangeboden. Het brood is uitstekend geschikt om te decoreren met granen en of zaden.

Meer informatie »

Vloerbrood

Deze heerlijke authenthieke broodvorm stijgt in populariteit binnen Europa. Door de zeer hete ovenvloer schroeit het deeg gelijk dicht, en zo ontstaat een heerlijk mals brood met een knapperige korst en volle smaak.

Meer informatie »

Batard (bake off)

Gebakken in het gewicht van uw voorkeur. De broden worden vaak ongesneden verkocht en zijn beschikbaar in diverse recepturen. Het brood is inzetbaar op vele gebruiksmomenten en verkrijgbaar in dagvers, zuurstof arm of verpakt in diepvries grootverpakking.

Meer informatie »

Rustieke bol

Handgevormde broodbollen in diverse gewichten. De luchtige kruim onder de lekkerste  krokante broodkorst, daar komen klanten voor terug! Door de vele recepturen is de rustieke bol in grote opmars bij Retail, Foodservice en Grootverbruik.

Meer informatie »

Adviesgesprek aanvragen?

Wilt u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek nadere informatie over onze producten en of diensten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Naam*

Bedrijfsnaam*

E-mail*

Telefoon

Onderwerp/vraag

Daarom Smithuis

  • 100% vers
  • Broodspecialiteiten in vele verpakkingsvormen
  • Voor Retail, Foodservice en Grootverbruik
  • Volledig gecertificeerd
  • Snelle levering binnen Europa
  • Afspraak = Afspraak