Kwaliteit

Uiteraard is Bakkerij Smithuis is natuurlijk volledig gecertificeerd volgens strenge internationale kwaliteitsstandaarden. Onze systemen sluiten daarbij naadloos aan op voorwaarden van onze klanten. Kwaliteit zit ook in onze medewerkers, onze bakkerij en in de wijze waarop wij grondstoffen selecteren. Door volledige procesbeheersing en oog voor details is onze kwaliteit op een niveau waar we elke dag weer trots op zijn.

Alleen het beste is goed genoeg

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor Bakkerij Smithuis vooral gebruik maken van gezond verstand. Zo werken wij met ambitieuze doelstellingen waar het gaat om energiebesparing en afvalreductie. Voor onze klanten streven we transparantie na in alles wat we doen. Binnen de voedselketen mogen wat ons betreft geen geheimen zijn waar het gaat om het gebruik van eerlijke grondstoffen. Samen met ons personeel dragen wij de gedachte dat MVO voorwaarde is voor een goede toekomstbestendigheid van onze bakkerij.  Ons MVO beleid zal zich dan ook in toenemende mate blijven ontwikkelen.

Kwaliteit

Certificeringen

Onze bakkerij wordt constant gecontroleerd door officieel erkende instanties. Voor ons vanzelfsprekend! Voor onze klanten de garantie dat ze kunnen vertrouwen op ons vakmanschap en professionaliteit.

Bakkerij Smithuis werkt volgens de kwaliteitssystemen en is daarvoor gecertificeerd bij de volgende instanties:

  • IFS (International Food Standard)
  • GMP
  • BIO
IFS certificaat
GMP certificaat

Meer informatie?

Wilt u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek nadere informatie over onze producten en of diensten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.